sunnuntai 7. syyskuuta 2014

Siivousta, levysoittimia ja musiikkia

Seuraava postaus on alunperin julkaistu Hifiharrastajat-forumilla 13. tammikuuta 2011: 

Aamu alkaa siivouksella. On kämppä päässyt paikka paikoin aika sekaiseen kuntoon. Musiikki soi totta kai taustalla, kiinnostavammista äänitteistä saatan raportoida täällä. Saanpahan täten annettua itselleni tekosyyn hengähdystaukoon aina silloin tällöin.

Tähän väliin sitaatti postauksesta, jota en muuten aio tänne arkistoida, päivä oli 10. tammikuuta 2011: 
Kymmenes tammikuuta on hyvä päivä syntyä, kysykää vaikka Remu Aaltoselta tai Rasputinilta (no Rasputinin syntymäpäivä on tosiasiassa juliaanisen kalenterin tammikuun kymmenes). Syntymäpäivälahjankin ostin itselleni vaikka juuri äskettäin kehaisin että rahaa ei ole oikein mihinkään. Joskus tulee kuitenkin tarjouksia, joista ei voi kieltäytyä. Kerron sitten myöhemmin lisää.
Tuommoinen on tulossa, ollut hakusessa jo jonkin aikaa. Se ottaa samalla äänivarrella varustetun ja monosoittimen virkaa toimittaneen Luxor HF-153:n paikan. Luxor, vaikka teknisesti hyvin toimiikin, on hiukan liian äänekäs. Moottorin ääni tuppaa jonkin verran välittymään äänirasian kautta kaiuttimiin vaikka mitä tekisi.

Ja siivoukseen tulikin sitten tauko, syynä Ry Cooderin kolmas tutkimusmatka amerikkalaisen perinnemusiikin lähteille, hopeisena:



Ry Cooder - Boomer's Story (1972, cd)

http://en.wikipedia.org/wiki/Ry_Cooder
http://www.allmusic.com/album/boomer...y-r4459/review

No niin, takaisin harjanvarteen...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti