sunnuntai 17. toukokuuta 2009

Dualistisia otoksia

Tämä blogimerkintä on kirjoitettu jo pari kuukautta sitten Vinyyliarkeologian pääversioon Hifiharrastajat Ry:n forumin blogiosiossa. Sen peilaaminen tänne unohtui epähuomiossa mutta nyt se on tässä hieman korjattuna.

Työn alla on jatko-osa tämän blogin ensimmäiseen viestiin eli harrastushistoriaani mutta vaatii vielä hieman työtä joten odottaessa voi katsella vaikka näitä otoksia kolhiintuneesta vanhasta Dualista työssä.



Isompana



Isompana

Säädin hieman Dualia kun Bebekistä DIN-kaiutinpistokkeita ostaessani muistin kysyä DIN > RCA adapteria ja sain viimein Dualin kytketyksi laitteistoon pysyvästi. Illan mittaan olen taas soitellut sinkkuja vaikka kuvassa näkyykin lp. Rasiana siis Shure M75 kolmen gramman neulapainolla. Nuo epämääräisen näköiset lappuset laitteen alla ovat kumikankaan paloja, joilla ensihätään säädin soittimen vaateriin enkä kuvaa ottaessani huomannut että olivat näkyvissä. Kestävämpi ratkaisu on luvassa myöhemmin. Viiden sentin kolikko oli neulapainon säätöä varten. Säätö on tiukka eikä käänny ilman työkalua