torstai 4. syyskuuta 2014

Makuuhuonelaitteisto

Seuraava postaus on alunperin julkaistu Hifiharrastajat-forumilla 2. tammikuuta 2011:

Olen pikkuhiljaa rakentamassa uudelleen laitteistoja makuuhuoneeseen ja tv-huoneeseen (oli aikoinaan musiikkihuoneeni). Järjestelyt ovat vielä aika lailla vaiheessa mutta makuuhuoneessa näyttää juuri nyt tällaiselta:

Käytössä juuri nyt olevat laitteet ovat Connoisseur BD2/A vinyylisoitin Goldring 1012 -rasialla, Nytech CA 202 integroitu ja Acoustic Research AR-7 kaiuttimet. Kirjahyllyn leveällä sokkelitasolla näkyy juuri ja juuri Technics SL-PJ27 cd-soitin ja Heed Canamp kuulokevahvistin, joita ei ole vielä kytketty laitteistoon, plus useampia kuulokkeita pitkin pöytiä.

Kuvan keskellä olevalla tietokonepöydällä ja sokkelitasolla cd-soittimen vieressä on vanha Macintosh G3 tietokonelaitteisto joka on olemassa lähinnä sen vuoksi että samalla pöydällä oleva järeä Agfa Arcus 1200 -skanneri ei kaikilta osin seurustele kunnolla Linux-koneideni kanssa. Niistä toinen, pöytäkone, sijaitsee kuvassa vasemmalla ikkunan edessä olevalla pöydällä ja toinen, läppäri, milloin missäkin. Ikkunapöydän alla olevat keskusyksiköt eivät ole käytössä. Jompikumpi niistä tulee tulevaisuudessa palvelemaan dedikoituna palomuurikoneena joskus sitten nykyisin kyseistä virkaa toimittava toistakymmentä vuotta vanha boksi lopulta sanoo itsensä irti.

Huone on tarkoitus jakaa jo syksyllä ostetulla Ikea Expedit hyllyköllä kahtia. Se tulee oikeassa laidassa näkyvän sängyn ja työpöytien väliin kunhan löydän riittävästi energiaa sen kokoamiseen. Lisäksi on tarkoitus hieman vaimentaa pöytäkoneen meluisuutta hiljaisemmalla tuulettimella ja isolla määrällä sorbotaania jota hankin pieninä paloina useamman pussillisen vuosi takaperin eBaysta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti