torstai 4. syyskuuta 2014

Johnny Winter And - Live & nauhuriongelma

Seuraava postaus on alunperin julkaistu Hifiharrastajat-forumilla 6. tammikuuta 2011:

"Voiko täydellisyyttä olla olemassa missään muodossa..."

No tässä seuraavassa ei ainakaan hissuteltu missään kohdassa:

Johnny Winter And - Live (1971, CBS S 64288, UK)

http://ripplemusic.blogspot.com/2010...-and-live.html

Minusta yksi kaikkien aikojen kymmenestä parhaasta live-albumista. Kuinka mones? Sitä en tiedä kun listallani järjestys tuppaa vaihtumaan vähän väliä. Yhtä kaikki, Winter ja Rick Derringer ovat hirmuisessa vedossa, Johnny vasemmassa kanavassa, Rick oikeassa. Harva pistää paremmaksi! Huomenna täytyy katsoa löydänkö jostain sen c-kasetin jolle joskus vuonna 75 tai jotain äänitin albumin Johnny Winter And, sitä kun en missään muussa muodossa omista.

Ja seuraavana päivänä:

Löysin mutta ei soi. Tuntuu kasettidekki olevan vainaa. Nauha pyörii mutta mittarit eivät heilu eikä edes dekin omasta kuulokeliitännästä tule ulos mitään. Tutkin asiaa tarkemmin joskus toiste. Asia ei ole niin akuutti että viitsisin juuri nyt vaivautua ja onhan jossain vielä vanha Walkman samoin kuin parikin vanhaa haastattelunauhuria joten ehkä ainakin jostain noista saan jonkinlaista ääntä ulos...

Muutamaa tuntia myöhemmin:

Ihan vähän vaivauduin ja huomasin että kyseisellä nauhurilla pari vuotta sitten äänitetty nauha toistuu erinomaisesti mutta mikään muu nauha, enempää kaupasta ostettu kuin jollain muulla nauhurilla itse äänitetty, ei päästä ulos ääntäkään. Outoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti