lauantai 30. elokuuta 2014

Levyhyllyt

Seuraava postaus on alunperin julkaistu Hifiharrastajat-forumilla 9. syyskuuta 2010:

Kun muutaman viikon kuluttua palaan maanpaosta kotiin tulee ensimmäisten uushankintojen joukossa olemaan runsaasti hyllyä vinyyleille. Niille, jotka luonani ovat käyneet, voin kertoa sen verran että olohuone muuttuu lopullisesti musiikkihuoneeksi ja toisella pitkällä seinällä olleet tv-taso, lipasto ja pikkuhylly korvautuvat vinyylihyllyillä. Suunnitelmissa on kaksi kappaletta isointa Ikean Expeditiä, muun väristä kuin valkoista. Kävin niitä tutkiskelemassa Ikeassa viime viikolla ja vaikuttivat kyllä tarkoitukseen sopivilta ja riittävän tukevilta. Jotain tämän näköistä olisi siis tarkoitus saada aikaiseksi:



Muutama vuosi sitten vinyyleille hankitut käytetyt Lundia-hyllyt tulevat jatkamaan uraansa kirjahyllyinä. Lopuksi vielä hiukan lisää kuvia Expediteistä vinyylihyllyinä ihan vain ajatuksia herättämään.

 Varsinaista olohuonetta sanan perinteisessä merkityksessä ei minulla enää tule olemaankaan. Idea syntyi jo viime vuonna kun Eslut tulivat taloon sillä ainoa mahdollinen paikka niille on "olohuoneessa". Tuolloin oli kuitenkin turha ryhtyä mihinkään isompiin järjestelyihin kun putkiremontti oli juuri tulossa sotkemaan aivan kaiken. Nyt tekeillä olevaan projektiin kuuluu tv:n siirtäminen entiseen pieneen kuunteluhuoneeseen ja siellä olevan kakkoslaitteiston käyttäminen myös tv-äänen toistamiseen. Todennäköisesti myös ikäkulu sohva poistuu ja korvautuu muutamalla mukavalla nojatuolilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti