torstai 17. heinäkuuta 2008

Monomania päätöksessä, toistaiseksi...

Laiterumba musiikkihuoneessa on jatkunut. AR-12 osoittautui pitkässä kuuntelussa rasittavaksi pienessä tilassa. Bassotoistoa ei saanut millään asettelulla kuriin eli tietystä kumeudesta ei päässyt eroon. Niinpä AR-pari palaa takaisin olohuoneen stereolaitteistoon ja monokajarina jatkaa yksi kappale DIY-LS3/5a monitoreja.

Eilen tein myös järjestelyn, jota olin jo kauan suunnitellut mutta en ollut saanut aikaiseksi. Mitä tahansa hyvää olenkin Lundioista kootusta laitetelineestä ennen sanonut niin se ei kerta kaikkiaan ole tarpeeksi vakaa Garrardin alustaksi. Pienetkin tömäykset kuuluvat kaikuna kaiuttimesta. Niinpä purin Garrardin ja kokosin uudelleen laitetelineen vieressä olevalle vanhalle aika järeälle onpelukonepöydälle ja nostin Quadin Garrardin entiselle paikalle Lundiaan. Aikaa meni useita tunteja mutta nyt kuullostaa paljon paremmalta joskaan ei täydelliseltä. Joskus kokeilen vielä piikitetyllä Lack-pöydällä mutta en kyllä ihan lähiaikoina. Toistaiseksi olen tyytyväinen.

Nyt siis musiikkihuone tai oikeastaan monohuone on mieleisessäni kuosissa, tämmöisenä (klikkaa kuvaa nähdäksesi sen isompana):

Monolaitteisto


DIY LS3/5a


DIY LS3/5a


Kuuntelupiste ja peto


Sitten vielä muutama lähikuva laitteistosta:



Quad II eli tolppakakkonen



Garrard 301, tätä kuvaa on turha klikata, on nähtävissä vain tässä koossa. Garrard-projektistani on viestiketju Hifiharrastajien forumilla, täällä.

SME 3012

SME 3012

Orsonic

Orsonic-rasiakelkka ja Denon DL-102

Tässä kaikki tällä kertaa. Nyt syvennytään musiikkiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti